Welkom

Uitleg over dit forum
Plaats reactie
Annet
Site Admin
Berichten: 101
Lid geworden op: 22-01-2017 16:46

Welkom

Bericht door Annet » 28-04-2017 12:37


WELKOM OP DIT FORUM


Dit vrouwenforum is uitsluitend bedoeld voor het delen van ervaringen en het steunen van elkaar. Mannen kunnen zich dus in geen geval aanmelden of registreren.

Een partner hebben die niet eerlijk is en/of seksverslaafd is, betekent in de meeste gevallen: moeten omgaan met een waar relatietrauma. Herken je dit? Dan is dit forum voor jou bedoeld! Delen van ervaringen en gevoelens, kennis nemen hoe andere vrouwen hiermee omgaan kan helend werken.

Op dit forum is onder andere ruimte voor:
- Het delen van gevoelens en ervaringen over vreemdgaan en/of seksverslaving
- Het geven van je mening en het vragen naar de mening van anderen
- Het uitwisselen van informatie over seksverslaving en de impact op de partner
- Het geven van tips aan elkaar
- Het stellen van (hulp)vragen aan de beheerster/coach op het forum

De beheerster is gediplomeerd relatiecounsellor en geregistreerd coach bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counsellors (ABvC)

Hoe kun je deelnemen aan dit forum?

Er wordt naar gestreefd dit forum zo goed mogelijk af te schermen en te beveiligen. De eerste stap is de registratie. Vervolgens ontvang je een bevestiging van deze registratie. Daarna zal via de mail contact met je worden opgenomen voor een belafspraak. Gedurende het daaruit voortvloeiende telefonische contact, worden in principe alleen persoonsgegevens uitgewisseld (naam, telefoonnummer, mailadres en woonplaats) en word je geïnformeerd over de afspraken en mogelijkheden. Het staat je natuurlijk vrij om een kort gesprek te voeren over jouw persoonlijke situatie, maar dat is geen verplichting. Op het forum kun je volkomen anoniem blijven, als je dat wilt. Je kunt een forumnaam kiezen die afwijkt van je eigen naam.

De beheerster van het forum werkt op vrijwillige basis. De hosting van deze website brengt wat kosten met zich mee. Deze kosten zullen verdeeld worden over de leden van het forum. Dit zal om een klein bedrag gaan.
Op dit moment is dit € 2,10 per maand. Op deze manier kan ook via de bankgegevens geverifieerd worden of de nieuwe gebruikster degene is voor wie ze zich uitgeeft. (Naam/woonplaats) Hoe meer vrouwen deelnemen aan het forum, hoe kleiner dit maandbedrag zal worden omdat de kosten dan verdeeld worden.

Daarnaast wordt van de gebruiksters gevraagd om actief deel te nemen. Een gebruikster die gedurende een kalendermaand geen posts gedaan heeft, wordt, na kennisgeving hiervan aan de gebruikster zelf, verwijderd. Dit om de transparantie en veiligheid op het forum te kunnen waarborgen, zodat er geen categorie “onzichtbare gebruiksters” ontstaat.
Meedoen met het forum is uiteraard vrijblijvend. Je kunt op ieder moment (eventueel tijdelijk) stoppen. In dat geval stuur je een bericht aan de beheerster/moderator.

Plaats reactie